Fra 1. september er Magellan Consulting AS en del av selskapet Technogarden AS, som inngår i Norconsult konsernet. Norconsult er Norges største rådgivende konsulentselskap, med drøyt 3.000 medarbeidere.

Technogarden tilbyr rekruttering til tekniske stillinger og bemanning av prosjekter med teknisk ekspertise. Ved å innlemme Magellan styrker Technogarden seg innen it-rekruttering og -bemanning, og Magellan blir del av en stor organisasjon med mange kontorer og et betydelig nettverk i Norge og Norden. Til sammen vil vi dekke de fleste behov innen ingeniørfag og IT, både mht. rekruttering og utleie av konsulenter.

Technogarden Magellan rekrutterer kandidater med kompetanse innen

  • Ledelse, forretningsutvikling og salg i it-organisasjoner
  • Rådgiving og prosjektledelse
  • Arkitektur
  • ERP, datavarehus og business intelligence
  • Systemutvikling
  • Infrastruktur, nettverk og sikkerhet
  • Drift og support

Technogarden Magellan har domenekompetanse innen IT, kjenner IT-bransjen, forstår kravene til IT-stillinger og vi gjør aktiv search og headhunting. I tillegg til rekruttering til faste stillinger, forsterker vi nå vårt tilbud innen utleie av IT-konsulenter. Technogarden Magellan har en stor base med svært dyktige kandidater som ønsker kontraktbaserte oppdrag.

Vår adresse er nå Technogarden Magellan AS, Kjørboveien 29, 1338 Sandvika

Hvis du ønsker mer informasjon er du velkommen til å kontakte Rolf Nævra, daglig leder i Technogarden Magellan AS, mobil 95 10 33 45, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid med våre oppdragsgivere og kandidater. Vi kan nå dekke et bredere tjenestespekter, vi får flere ressurser og vi kan bistå på flere lokasjoner. Det vil komme våre samarbeidspartnere til gode.